Нинова също коментира записите: Става дума за скрити договорки на коалицията

...
Нинова също коментира записите: Става дума за скрити договорки на коалицията
Коментари Харесай

Нинова: Абсолютен международен скандал с Фон дер Лайен и Г-7

Нинова също разяснява записите: 

Става дума за скрити сделки на обединението на имунитетите. Какво се чува от тези записи - първо, безспорен интернационален скандал, по какъв начин мислите че Фон дер Лайен и Г-7 гледат на изказванията, че вземат участие в съставянето на държавно управление в България? Поредната черна точка за България. Това сподели от парламентарната естрада водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на " ". 

" Как мислите, че гледат на влизането в еврозоната, заобикаляйки разпоредбите? Как се усещат тези водачи през днешния ден и дали ще поддържат такава бъдеща коалиция на омерта, имунитетите и така нататък? Става дума за отвод от народен суверенитет - изречението за промяна на шефовете на службите с такива, координиране с посолствата ", сподели Нинова.

" Какво става с вас, хора? От силата за смяна и от площадите, вие станахте пералня за Борисов. Ако пуснем народът да гласоподава както желае, ние ще сме сред 7 и 10 %. Ако има същинска национална воля, ще бъде сред 7 и 10 %. Времето потвърди какво сте правили. Ние в този момент да вземе да се коалираме и да създадем " Възраждане " първа мощ. " Възраждане " участвате ли в това нещо? Много въпроси, които съвсем нямат потребност от отговори.

Това, което направихте през днешния ден, нарушавайки всички законо, внасяйки Наказателно-процесуален кодекс. Защо го вършиме? Заради всичко това - задачата да се направи промени в конституцията, да изперете Борисов, взимайки главата на Гешев, с цел да се покрие. Вие вършиме парламентарен прелом. Ние сме споделили, че Гешев би трябвало да си върви и оставаме на тази позиция. Реформа би трябвало да има, само че не с тази цел, тъй като тя в този момент е да изперете Борисов и да промените Гешев с Пешев ", добави водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР